Nye indlæg

Kategorier

 

Jeg bliver - næsten - forarget

12-08-2017
Jeg hører bestemt til dem, som er fuldstændig ligeglad med, hvad folk hænger på deres vægge og hvorfor. Nogle investerer og køber et navn til flere tusinder af kroner og andre køber deres kunst ved amatører til en billigere pris. Andre vælger at købe et maleri i f.eks. Bilka, velvidende at der er 10 af samme slags på lager - simpelthen fordi de kan lide det, de ser. Det hele er fint med mig.
 
Til gengæld må jeg indrømme, at der kommer lidt næserynker, når jeg ser på visse sælgere af malerier på nettet. Jeg har den holdning, at man som minimum bør oplyse, hvem der har malet maleriet og tydeligt gøre opmærksom på, om du køber kopivarer. Betaler du for unika og hvem sidder bag penslen?
 
Det er flere år siden, at der kom netsider frem med udenlandske kunstnere - fidusen er selvfølgelig at malerierne importeres meget billigt og sælges med god fortjeneste - fred være med det.
Men spørg dig selv:
Hvorfor mon de ikke vil oplyse navnet på kunstneren? Og hvorfor mon det ikke fremgår højt og tydeligt på første side, at du højst sandsynligt køber et maleri, der er kopieret mange gange?
 
Ja, jeg kan kun gætte, men undrer mig - det gør jeg :)

Kategori: Bag penslen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Galleri Kronblad v/Maja Kronblad | Bakken 25, Guderup, Nordborg - Denmark | Tlf.: 40 21 96 92 | maja@kronblad.dk